Menu

Cart

Miniwrap

92,00 DKK pr. enhed Vægt: 30 kg


+

Let håndterbare baller. Ideelle til mindre hestehold.

 

Det vigtigste grundfoder til din hest

Godt stråfoder er det aller vigtigste foder til din hest. Vi forsøger derfor altid at lave en kvalitet, som har en optimal tørhedsgrad og bjerget fra velplejede marker.
Når du åbner en balle er det vigtigt at du checker at der ikke har været hul i plastikken, at den lugter som den skal og at der ikke findes skimmelsvamp på skiverne. Dette bør straks kasseres.

Praktiske miniballer
Miniwrap ballerne vejer ca. 30-40 kg og dermed til at håndtere for en person med en sækkevogn. Størrelsen er rigtig god til mindre hestehold med 2-5 heste. Du undgår i varme perioder at wrap’en bliver dårlig og skulle der komme hul i en balle er spildet minimalt.
En anden fordel ved wrap-hø er, at det er rigtig godt til heste med støvallergi, og det er med til at sikre et godt staldmiljø uden for mange støvproblemer.


Fodringsanvisning
Foruden kraftfoder bør en hest tildeles mellem 3 og 7 kg wrap afhængig af størrelse og hestetype samt hvor meget arbejde hesten dagligt udfører. Den bedste indikation for korrekt fodring er hele tiden at mærke hvor god huld din hest har og i tide justere fodringen herefter. Har du flere heste i løsdrift kan det være en god ide at binde hestene op så alle får ro og tid til at spise og så du kan styre, hvad den enkelte får.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Log In or Register